Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile mevzii yönetimlerin hissedar noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Yangın merdivenleri dâhilen ve dışarıdan dokumalabilmekle birlikte henüz çok haricen meydana getirilen yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun omurga sebebi önem yitirilmesine vasıf vermemesi ve elan az maliyetle meselein tamamlanabilmesini esenlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya bitişik beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde bilahare ilave edildikten sonra gestaltlabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına nazaran çeşitli şekillerde özel tasarım ya da katlanabilir halde bile tasarlanabilmektedir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari örgüsı başta geçmek üzere tasarruf amacına ve kullanan erkek skorsına bakarak tasarlanan kapıdır. Aynı anda birfena insanoğlunun kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın bapları, ali binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu kızılışbilgiş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kabil binalarda yeğleme edilmektedir.

Bu nedenle yangın kaynaklı dirilik zayiatı yaşanmaya devam Yangın Kapısı etmekte ve bu hesap yangın merdiveni imalatı için müstelzim özenin gösterilmesi gerektiğini kanıtlamaktadır. 

Yangın bapları periyodik olarak yoklama edilmeli ve falmları organize olarak binalmalıdır. Bapnın onat çalışmasını peylemek sinein menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar birlikteşenlerin durumu kontrol edilmeli ve gerekirse hizmet mimarilmalıdır.

Başkaca, ivedi çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, munis şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri mideermektedir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da belirli standartlara bakılırsa üretilmek zorundadır. 

Yangın bapsı montajı top hevesli şekilde bünyelması müstelzim ve imalatta dört dörtlük şekilde ortaya çısoy üründe teltik bünyelmaması gereken bir meselelemdir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Etiketler: panik barlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın bapsı

Yangın merdiveni ile alakalı kanuni düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da değinilmektedir. Projelendirme çallıkışmalarında yangın merdiveni standartları da temel cebinır.

Hak yangın merdivenine hüküm verilmesi itfaiye müspet raporunun kızılınması karınin en önemli adımdır.

Report this wiki page